Vodovod centralno grejanje Šabac

 Instalacije centralnog grejanja (podno, zidno, radijatorsko, etažno) i vodoinstalacije su uska specijalnost Geming-a. Naš profesionalni pristup izradi projekata i izvođenju radova na sistemima centralnog grejanja pomoći će Vam da izabereti odgovarajući sistem grejanja na osnovu izolacije objekta, izbora kotla, potrebnih radova i Vaših životnih navika. Najčešće greške koje se dešavaju ako nestručno lice izvodi centralno grejanje su pogrešan izvor kotla, višak ili manjak radijatora, pogrešan presek cevi, loša zaptivenost sistema, vazduh u sistemu grejanja, neodgovarajuća cirkulaciona pumpa, loši spojevi, itd. Pošto ne postoji jeftin sistem centralnog grejanja, potrudite se da angažujete profesionalce.

Geming - Profesionalno projektovanje, ugradnja i prodaja opreme za sisteme centralnog grejanja. Vodovodne instalacije. Solarni paneli. Toplotne pumpe.

 Jeste li znali da ako temperaturu koju održavate u prostoru smanjite za samo 1°C, godišnje možete uštedeti približno 5-7% energije za grejanje, što bi za kuću od 200m2 iznosilo i do 30.000 dinara godišnje. Radijatorske termostatske glave održavaju željenu tempreaturu prostora uz značajne uštede energije.

 "Budite slobodni da nas kontaktirate, vrlo brzo ćemo Vas posetiti i odrediti koji termostatski ventili su adekvatni za Vaš sistem grejanja, i iste, zajedno sa montažom, ponuditi po vrlo pristupačnim cenama." Milan Geratović, vlasnik Geming-a
Geming Šabac

 Tu smo da Vam preporučimo najbolja rešenja za Vaš sistem grejanja od termoizolacije objekta do etažnih kotlova i peći. Tu su još panelni i aluminijumski radijatori, sušači peškira, oprema za radijatore i sušače, oprema za kotlove, peći i kamini, gorionici, dimnjaci, cirkulacione pumpe, cevi i fitinzi, ekspanzione posude, merno regulaciona oprema (termostati, termometri, manometri, kalorimetri), armatura (radijatorski ventili, tersmostatski radijatorski ventili i ostala oprema), oprema za podstanice.

 Preporučujemo i kombinaciju grejanja na struju (električni BLOK kotlovi) i čvrsto gorivo (Radijator inženjering kotlovi) kao idealnu kombinaciju noćnog grejanja na struju po nižoj tarifi i dnevnog grejanja na drva i ugalj pri čemu uvek ustajete u zagrejan prostor, i ne koristite čvrsto gorivo (drva, ugalj) u prelazni periodima kada je potrebno dogrevanje prostora u kraćim intervalima i kada su prosečne dnevne temperature i dalje iznad nule.