Servis i dezinfekcija klima uredjaja


- Pranje klima uredjaja pod pritiskom!

- Dezinfekcija klima uredjaja sredstvom na bazi hlordioksida!

- 99,99% uništavamo u klima uredjajima bakterije, gljivice i viruse, uključujući virus H1N1 i SARS-viruse!

- Stara cena servisa klima uredjaja, a novi tretmani!


Zašto dezinfekcija klima uredjaja na bazi HLORDIOKSIDA?


- Rastvor hlordioksida se izuzetno pokazao u uništavanju zaraznih patogena. Izuzetno brzo deluje i ima visoku efikasnost. Ne deluje štetno na okolinu i ljude pa se koristi i u prehrambenoj industriji. Efikasno uništava bakterije kao što su Salmonela, Ešerihija koli, Kampilobakterije i Listerie), zatim gljivice, plesni, kvasce, alge. Efikasan je i protiv virusa kao što su virusi hepatitisa A, B i C, Herpes simplex-virusa, Influence A-virusa, SARS-virusi, Adeno-, Papova i Rotavirusi.

- Gotov radni rastvor koji primenjujemo je idealan za čišćenje i dezinfekciju klima uredjaja.

- Bezbednost rastvora koji koristimo se ogleda u tome da je njim dozvoljeno direktno prskati plodove voća u cilju uništavanja patogena.

- Vaš klima uredjaj će tako biti potpuno i profesionalno očišćen i dezinfikovan metodom koja je 100% bezbedna za Vaše zdravlje!

Klima uredjaji Sabac

Montaža klima uređaja, čišćenje, održavanje, dezinfekcija spoljnih i unutrašnjih jedinica.

Montaža, čišćenje i dezinfekcija klima uređaja

 Održavanje i čišćenje klima uređaja je veoma važno, jer ukoliko se barem jednom godišnje ne uradi sistemsko čišćenje i dezinfekcija unutrašnje jedinice, može postati idealna podloga za razvoj štetnih mikroorganizama od kojih neki mogu izazvati razne oblike upale pluća. Termini koji se najčešće povezuju sa kvalitetom vazduha u klimatizovanom prostoru su "Legionarska bolest" i "Sindrom bolesne zgrade".

 Legionarska bolest je dobila naziv 1979.god. kad je otkrivena po prvim zaraženim osobama, a to su bili američki legionari koji su na jednoj konvenciji odseli u jednom klimatizovanom hotelu u Filadelfiji, od kojih su petorica i umrli. Izaziva je bakterija Legionella pneumophilia iz neodržavanih klima uređaja.

 Sindrom bolesne zgrade čine fizički, biološki, hemijski i psihološki faktori, koji izazivaju niz zdravstvenih problema. Jedan od uzroka je kvalitet vazduha iz klima uređajima.


Kontaktirajte nas!